Over ons

Fotovak Engel in Lisse bestaat al sinds 1970.

Fotovak Engel, uw specialist voor fotografie en 4Art schildersmaterialen

Fotovak Engel in Lisse bestaat al sinds 1970. Wij zijn gespecialiseerd in foto, video en kunstschildersproducten. Voor alle kennis en producten op het gebied van onder andere fotografie kunt u bij ons terecht. Camera’s voor thuisgebruik, handig op vakantie, voor professioneel of voor veeleisend amateur gebruik. Onze medewerkers zijn opgeleid om te fotograferen en u van advies te voorzien. Zo krijgt u de juiste informatie voor de aanschaf van uw apparatuur en accessoires. In de winkel hebben wij een ruim assortiment en zijn wij er altijd om een volledig advies te geven.

Onze specialsme

Een specialisme van Fotovak Engel is kinder- en familie fotografie. Voor kinderfotografie hebben wij de mogelijkheid van een groeiboekje. Bestemd voor kinderen tot 11 jaar, ieder jaar wordt een foto toegevoegd. Uw pasfoto maken wij vanzelfsprekend volgens de nieuwste normen. Uw foto’s plaatsen wij desgewenst in een album of lijst. Een groot assortiment aan fotolijsten en passe-partouts staan voorraad in verschillende maten. Maar ook een op maat gemaakte passe-partout behoort tot de mogelijkheden.

Fotografie
Voor alle digitale foto en video producten en accessoires hebben wij de kennis en ervaring in huis. Wij zijn dealer van de merken: Nikon, Canon, Sony, Pentax, Fuji, JVC, Panasonic en Steiner.

Accessoires
Naast statieven, digitale geheugenkaarten, aansluitkabels en andere accessoires zijn wij ook dealer van Henzo albums en Lowepro tassen.

Afdrukken
Van één uur service tot uitgebreide afdrukken met speciale wensen verzorgen wij voor u.

Online foto’s bestellen

Door middel van deze link naar Fuji kunt u online foto’s bestellen en na een aantal werkdagen deze bij ons in de winkel ophalen en betalen. Naast reguliere 10 x 15 foto’s kunt u ook vergrotingen en leuke fotocadeau’s zoals puzzels, muismatten en T-shirts bestellen. Wanneer u voor het eerst gaat bestellen dient u een wachtwoord aan te maken, hierna kunt met deze gegevens altijd weer bestellen.